Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ‘Bahar Şenliği’nde sahne alan illüzyonist Aref Ghafouri, yaptığı gösteriyle izleyenleri yine şaşırttı.

Antik Roma Yolu önünde düzenlenen programda ilk olarak Kadir Somer konser verdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Kadir Somer seslendirdiği parçalarla izleyicileri coşturdu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda sanatçıya vatandaşlarda zaman zaman eşlik etti.

Daha sonra sahne alan ‘Yeteneksiz Sizsiniz yarışmasıyla tanınan illüzyonist Aref Ghafouri yaptığı gösteriyle herkesi etkilemeyi başardı. Seyircileri de gösterisine dahil eden Aref’in kaşıkları bükmesi hayretle izlendi. Aref, finalde yaptığı gösteride ise yürekleri ağızlara getirdi. Kolları seyirciler tarafından sımsıkı bağlanan Aref, yanan bir ipin bulunduğu kapandan 60 saniye içinde kurtuldu. Aref, programın sonunda Belediye Başkanı Şevket Can’la birlikte seyircilerle selfie çekti.

Aref’in çok güzel bir program sergilediğini dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, Bahar Şenlikleri’nin her programını ayrı bir tarihi mekanda yapacaklarını söyledi. Amaçlarının Tarsus’un tarihi ve turistik mekanlarını tanıtmak ve vatandaşlarla birlikte güzel zamanlar geçirmek olduğunu ifade eden Başkan Can, “Bugün ilkini düzenlediğimiz şenliğimiz çok güzel geçti. Şehrimizde birlikteliğimizin daim olması, kardeşliğimizin pekişmesi, dostluğumuzun artması için bu programları haftada bir gün şehrimizin değişik yerlerinde düzenleyeceğiz.” dedi.