Bu yaz tatil yapmayı düşünenlere Bozcaada iyi bir seçenektir. Her yönüyle tatil yapmaya uygun bir yerdir. Tarihi yapıları, havası, denizi, ulaşımının kolay olması, konaklama yerlerinin diğer tatil köylerin den farklı olarak doğal yapıda olması, sakin olması; diğer yerlerdeki gibi hareketli değildir, özellikle gece hayatı daha sakindir, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için en uygun yerler arasındadır. Bütün limanlardan dalış yapılıyor olması, eşsiz manzarası ve tarihi doya doya içimize çekeceğimiz mahalleleri vardır. Bir insan tatilden başka ne bekler ki.

      Bütün bu güzelliklere sahip Bozcaada’ ya nasıl gidilir? Derseniz. Deniz, hava, kara ulaşımlarının hepsiyle gidebilirsiniz. Bulunduğunuz şehir ve cebinize hangi ulaşım uygunsa onunla gidebilirsiniz. Bütün bu ulaşım araçlarının nerden ne zaman kalkacağının bilgilerini bozcaadam.net adresinden öğrenebilirsiniz. Ulaşımın dışında oteller, pansiyonlar, gezilecek yerler, yemek yiyeceğimiz yerler, sahilleri, tüm konular hakkında bu sayfadan bilgi alabilirsiniz. Özellikle Kaikias Otel, Bozcaoda ve Ela Tenedos butik dekorasyon ve hizmet anlayışlarıyla ön plana çıkan oteller arasında gösteriliyor.

    Bu adada konaklamak isteyenlere pansiyonları tavsiye ederim. Bozcaada pansiyonlar oda + kahvaltı olarak hizmet vermektedir.  Pansiyonlar evinizde gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Ada Olimpos konuk evi adaya tepeden bakan konumuyla güzel bir seçenektir. Akdeniz pansiyon Rum mahallesindedir manzaralı terası bulunur. Tarihi bir doku isteyenlere Afroditi pansiyon eski bir ev olan bu pansiyon restore edilerek konuk ağırlamak için sizleri beklemektedir. Adada daha bunlar gibi birçok pansiyon bulunmaktadır. Bütün bu pansiyonların iletişim bilgilerini de sitemizden bulabilirsiniz.