TEMA Vakfı Manavgat Temsilcisi mimar Şenay Malbora, çevre sorunları gün yüzüne çıkarma ve sosyal sorumluluk projelerinin hayat bulmasında her zaman basının toplumu aydınlatan ışık olduğunu söyledi.

Basını halkın gören gözü, duyan kulağı olarak gördüklerini belirten Malbora, TEMA olarak Manavgat'ta 18 yıldır yaptıkları bilgilendirme ve sosyal sorumluluk projelerinde basını hep yanlarında görmekten mutluluk ve onur duyduklarını kaydetti. Çevre sorunlarını ülke ve dünya gündemine taşımada başta Manavgat basını olmak üzere müteşekkir olduklarını belirten Malbora, bütün basın mensupları da bir gönüllü çevreci gördüklerini ifade etti.

TEMA Vakfı Manavgat Temsilciliği'nde ilçede görev yapan basın mensuplarına 'teşekkür belgesi' ve 'TEMA rozeti' takan Malbora, "18 yıl içinde TEMA'nın bütün faaliyetlerini gündeme taşıyan basın mensupları arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Faaliyetlerimizde basın mensubu arkadaşlarımızı yanımızda görmek bize güç veriyor. Onun için bütün basın mensubu arkadaşlarımızı gönüllü TEMA mensubu görüyoruz. Basın çevre sorunlarının gündeme taşınmasında her zaman bir ışık. Basın mensupları da halkın gören gözü duyan kulağı. Sesimiz ve soluğumuz oldukları için hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.