Eskişehir’in merkez İlçe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı sokak iftarlarının bu yıl 59 noktada gerçekleşeceğini belirterek, “Bereketi daha fazla insana ulaştıracağız.” dedi.

Başkan Ataç, muhtarlar ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Ataç, ilçe genelinde yeni projelerinin olduğunu anlattı. Başkan Ataç, “Yeni projelerimiz hazır, kaynakları yarattığımızda namerde boyun eğmeden, kendi yağımızla kavrularak bu projeleri de gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını Türkiye’nin gündeminde yer alan yeni projeler olarak gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Başkan Ataç, bu yıl ki Tepebaşı sokak iftarlarının 59 noktada da gerçekleştirileceğini belirtti. Ramazan ve Ramazan kültürünün yaşatılması gerektiğini dile getiren Ataç, “Geçen yıl 100 bin kişiye ulaştık. Daha fazla insanımızla iftar soframızı paylaşacağız. Bereketi daha fazla insan ulaştırarak arttıracağız.” diye konuştu. Bu konudaki çalışmaların tamamlandığını ifade eden Ataç, Ramazanın başlamasıyla birlikte iftar sofralarının sokaklarda devreye gireceğini, ihtiyaç sahiplerinin de fazlasıyla sevindirileceğini belirtti.