modasında adeta bir çığır açan tesetturgiysim sitesi, pek çok kapalı hanımın beğenisini kazanmıştır. İlk olarak 2000 yılında bu sektöre adım atan site, ilk günkü özen ve kalitesi ile hizmet sunmaya devam etmektedir. Site içerisinde tunik, pantolon, elbise etek, eşarp modellerine ulaşılabilmenin yanında, outlet bölümü de oldukla uygun bir fiyat aralığında hizmet veriyor. yeni sezon ürünlerinin yanı sıra, klasik parçalara ve her daim kullanılabilen nostaljik parçalara da ulaşabilir, onları uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ayrıca 75 TL’den fazla tutardaki alışverişlerinizde kargonun ücretsiz olduğunu da belirtelim.

konusunda tecrübe sahibi olan sitede, spor giyim tarzına sahip hanımlara hitap eden parçalar da yer alıyor. Keten pantolonlar, etekler, parçalı, asimetrik, deri detaylı ya da belden kuşaklı tunik ve trençkotlar, bayanların beğenisini kazanan ürünlerdir. Aynı zamanda boydan boya çiçekli ve kemer detaylı elbiseler de en çok satılanlardandır.

Özel Günlere Özel Giysiler

Tesettür modelleri en çok abiyelerde kendini gösteriyor. Yakadan başlayıp basen bölgesinde sona eren tül pelerinli, geniş paça pantolonlu modeller oldukça popüler. Aynı şekilde belden aşağı genişleyen plili ya da gipürlü elbiseler de beğeni kazanan ürünlerden. Genel olarak sitede bulunan ürünlerin fiyatları cep yakmayan cinsten. Zaten uygun olan fiyatlara bir de indirim yapıldığında % 50’den daha çok bir indirim uygulanmış olduğunu da belirtmek gerekiyor. 

Sitede bulunan eşarplar, kıyafetlerinize uygun renk seçenekleri barındırıyor. Aynı şekilde, spor ayakkabılarınızla giyebileceğiniz, uygun fiyatlı tunikler ve pantolonlara da yine ana sayfadan erişebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları, canlı yardım bölümünden sorarak cevap alabilirsiniz.