Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) işbirliğiyle Gaziantep'te ihtiyaç sahibi 700 kişiye gıda yardımı yapıldı.

GTB ve TOBB, Ramazan ayı dolayıs ile Gaziantep ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. GTB Başkan Yardımcısı Ali Tabur, meclis üyeleri Ali Alagöz ve Emin Balyemez’in hazır bulunduğu dağıtımlarda, içerisinde şeker, bulgur ve yağ gibi çeşitli erzakların bulunduğu gıda paketleri vatandaşlara teslim edildi. Yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TOBB 'un katkılarıyla Gaziantep'te her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunduklarını ifade etti.

Yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelere tek tek ulaştırıldığını kaydeden Tiryakioğlu, "Bu ulvi ay içerisinde şehrimizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımıza borsa olarak elimizden geldiği kadar katkı sunmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda TOBB ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında yaklaşık 750 vatandaşımıza temel gıda gereksinimlerini karşılayacak şekilde erzak yardımında bulunduk.” dedi.