Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şubesi üyeleri 6. geleneksel piknik programında bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, programda yaptığı konuşmada, Türkiye'de son günlerde olumsuz hava estirilmeye çalışıldığını savundu.

Türkiye'de insanların okuyup kendini geliştirmesini ve zenginleşmesi istemeyenlerin olduğunu ileri süren Güvenç, bununla ilgili çok ciddi engellemeler olduğunu ve senaryolar yapıldığını anlattı.

Bütün uğraşlara rağmen sanayinin geliştiğini ve ülkenin her geçen gün zenginleştiğini ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin yaptığı en önemli hizmet siyasi iradeyi güçlendirerek vesayet düzenine son vermesidir.  Eğer 2010'da anayasa değişikliği yapılmasaydı, referandum gerçekleştirilmemiş olsaydı geçtiğimiz 10 gün içerisinde Taksim Gezi Parkı'ndaki yaşanan eylemler ülkemizde tam bir kaos ve darbe ortamı oluşturacaktı."

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ise yerel ve evrensel değerlere sahip tüm insanlığa hizmet eden, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan ve tüm dünyada ülkemizi marka haline getirebilecek iş adamları kuşağı oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Programa, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ile diğer ilgililer katıldı.