Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikler binası, gece saatlerinde duvarlarında oluşan çatlaklar sebebiyle kapatıldı. Sabah saatlerinde polikliniklere gelen vatandaşlar, binanın kapalı olduğunu öğrenince kısa süreli gerginlik yaşandı. Poliklinik çalışanları ve doktorların da eşyalarını alarak diğer binalara taşındı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde devam eden zeminaltı otoparkı inşaatı sebebiyle gece saatlerinde hastanenin poliklinikler binasında çatlaklar oluşmuştu. Binada bulunan hastalar ve personel gece tahliye edildi. Bazı ekipmanlar da binadan çıkartıldı. Durumdan habersiz vatandaşlar, sabah saatlerinde polikliniklere gelerek içeri girmek istedi. Güvenlik görevlilerine binanın kapanma sebebini soran vatandaşlar cevap alamayınca kısa süreli tartışma yaşandı. Bazı hastane çalışanları, boşaltılan binadan eşyalarını taşıdıkları görüldü. Binada çatlaklar oluşmasına sebep olan inşaatta ise çalışmaların durdurulduğu öğrenildi.

Sabah hastaneye gelerek polikliniklere girmek isteyen vatandaşlar, binada çatlaklar oluştuğunu ve çökme tehlikesi nedeniyle içeri alınmadıklarını söyledi.