23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğini Umut Elleri topluluğu Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesine bağlı olan Kazendere Köyündeki Kazandere İlkokulunda gerçekleştirdi. Çocuklara kitap, kıyafet ve ayakkabı desteğinde bulundular. 

Kazandere İlkokulu öğrencileri mutluluğu tam anlamıyla Umut Elleri Topluluğu ile birlikte yaşadı. Umut Elleri Topluluğunun fedakar gençleri minik yüreklerin kalbine dokunmayı başardı. 

ETKİNLİKTEN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR - TIKLA

Umut Elleri Topluluğu Başkanı Büşra Şen yapmış olduğu açıklamada; Bu anlamda bize destekte bulunan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Amaç sadece yardımda bulunmak değil, asıl amaç geçirdiğimiz zamanı anlamlı kılmak. Çesitli oyunlarla hepimiz eğlenceli vakitler geçirdik Zaten mutluluk bulaşıcı, büyük küçük herkesin içinde yatan bir çocuk var, vakit geçirirken bir bakıyoruz hepimiz onlardan daha çok çocuk olmuşuz. Onlardan sadece anne ve babaları sorumlu değiller, tüm çocuklardan bizler de sorumluyuz. Her zaman iyilikte yarışalım inşallah. Bu yolda bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz...

Umut Elleri Topluluğunu İnstagram adreslerinden takip edebilirsiniz; instagram/umutellerii twitter.com/umut_elleri