Duruşmada dinlenen Cemal Hünal, “Uyuşturucu satın almaya giderken başıma kasket takıyordum. Ünlü olduğum için kişilerle göz teması yapmıyordum" dedi.

İstanbul'da ünlülere yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp tutuksuz yargılanan Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal ve manken Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar ile 12 tutuklu sanık ve avukatları katıldı. Daha önce firari sanık olan ancak celse arasında teslim olup mahkemede ifade verince serbest bırakılan sanıklar Ayşe Selin Boronkay ile Mehmet Çakır da duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada dinlenen oyuncu Cemal Hünal, "Bir zamanlar uyuşturucu kullandım ama düzenli uyuşturucu kullanıcısı değilim. Satanları şahıs olarak tanımam. Ben oturduğum yer olan Etiler'de uyuşturucuyu alıyordum. Uyuşturucu satın almaya giderken başıma kasket takıyordum. Ünlü olduğum için kişilerle göz teması yapmıyordum" dedi.

Tutuklu sanıkları teşhis edemediğini söyleyen Hünal, aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu tutuksuz sanıkları da sadece televizyondan tanıdığını söyledi. Bu sözler üzerine salonda gülüşmeler yaşandı.

Mahkeme sanık avukatlarının taleplerinin alınmasının ardından ara kararını açıkladı. Mahkeme tutuklu sanıklar Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan, Neşet ve Kadir Çalıkoparan ile Feruz Tuncel'in tahliyelerine karar verdi. Diğer 6 sanığın ise tutukluluk halinin devamına hükmedildi. Duruşma 11 Eylül 2014 tarihine ertelendi.