Nevşehir’de 2015 Yılı Ramazan ayı vaaz ve irşat programı çerçevesinde, İl Müftülüğü’nün organizesinde komşu illerin İl Müftüleri, şehri ziyaret etti. Özel vaaz ve irşat programına Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin, Kayseri İl Müftü Vekili Galip Koçer, Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal ve Niğde İl Müftüsü Alaadin Gürpınar katıldı. İrşad Ekibi ilin farklı camilerinde vaaz etti.

Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin Hacı Rasim Uzer Camiinde, Kayseri İl Müftü Vekili Galip Koçer Gaznevi Camiinde, Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal TOKİ Paslanmaz Camiinde ve Niğde İl Müftüsü Alaattin Gürpınar’da Kurşunlu Camii’nde cemaate nasihatte bulundu.

Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin, yatsı namazı öncesi Hacı Rasim Uzer Camii’nde yaptığı vaazında, “Vakit İyilik Vakti, Bu Ramazan ve Her Zaman” Temasına değindi. Müftü Şahin “İyilik edenleri iyilikle mükâfatlandırırız, kendilerine daha da fazlasını veririz. Onların yüzleri kararmayacak, onlar zillete de düşmeyeceklerdir. İşte onlar cennetliklerdir ve orada ebedi kalacaklardır” dedi.