Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Vezirköprü ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftara Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte gelen Başkan Yılmaz, iftardan önce vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz programda yaptığı konuşmada, "Değerli Vezirköprüler; geçen yılda iftarımızı hep beraber bu meydanda yapmıştık. Hepinizin evinde orucunu açacak kadar bir nimet vardır ama sizler bu davetimize icabet ettiniz. Buraya geldiniz. Ramazan ayının güzelliğini, iftarı hep beraber açmanın güzelliğini bizlere yaşattınız. Allah hepinizden razı olsun. Nice iftarlarda beraber olmak dileklerimle, Allah orucunuzu kabul etsin.’’ dedi.

İftar programına ayrıca Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FABRİKA GEZDİLER

Bu arada Başkan Yılmaz ve Vali Şahin iftardan önce Vezirağaç Orman Ürünleri Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika yetkililerinden bilgi alan ve incelemeler yapan Vali Şahin ve Başkan Yılmaz buradan iftarın yapılacağı Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı’na geçti.