Yıllardır klasikleşen, monoton otel ve pansiyon tatillerinin yerini günümüzde villa tatilleri almaktadır. Monoton ve kalabalık ortamlardan uzak olan villa tatilleri kişisel alanın geniş ve özel olmasını sağlıyor. Otel tatillerinde tek 1 oda ve ortak havuzlar ya da kullanım alanları için ücret ödenirken villa tatilinde tüm ev ve özel havuz için ücret ödenmektedir. Ayrıca tatilciler villada tatil yapıklarında istedikleri zaman istedikleri faaliyetleri yaparak zamanlarını kendileri yönetmektedir.

 Haftalık kiralık villa ve günlük kiralık villa tatillerinde gürültüden uzak herkesin beklentilerini karşılayan farklı özellikler de mevcut. Orman manzaralı ya da deniz manzaralı olan villalar şehir içinde de yer alabiliyor. Ayrıca kişiye ait bir özel bahçe ve havuz da villalar da mevcut. Yurtdışında birçok ülkede tercih edilen tatil alternatiflerinden biri olan villa tatillerini hem çekirdek aileler ve geniş aileler hem de arkadaş grupları rağbet gösteriyor. Daha sıcak ve özgür bir tatil sunan villalarda ısıtmalı havuz, açık mutfak, geniş bahçe ve iç ve dış havuz gibi seçenekler de bulunuyor.

Eğlenceli ve unutulmaz bir tatil için günlük kiralık villa ve haftalık kiralık villa seçeneklerine sitemizden göz atabilirsiniz. İlk olarak gideceğiniz lokasyonu belirlemeniz yeterli. Ardından orman manzaralı, deniz manzaralı ya da şehir merkezine yakın villalar listelenecektir.
Tatile katılacak kişi sayısına göre farklı oda sayılarına sahip olan villalar arasından size hitap eden villayı tercih edebilirsiniz. Sitemizde Antalya, Fethiye, Muğla ve Belek gibi tatil beldelerinde yer alan villalar da yer almaktadır.

Günlük kiralık villa ve haftalık kiralık villa seçeneklerinin de dahil olduğu http://www.hellovillam.com/ sitesinde dilediğiniz süre boyunca kalabileceğiniz ve harika anılar biriktireceğiniz villayı bulabilirsiniz. Hellovillam güvencesiyle unutamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor.