Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan 3-10 yaş arası çocukları sünnet ettirmeye devam ediyor. Medikal Park Hastanesi ve Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin katkılarıyla sağlıklı ve hijyenik ortamda gerçekleşen sünnet merasimiyle Yenimahalle’nin küçük beyleri erkekliğe adım atıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu özel günde hem minikleri hem de aileleri yalnız bırakmıyor.

Bu yıl toplam 500 çocuğu sünnet ettirecek olan Yenimahalle Belediyesi, Medikal Park’ın ardından Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde sünnet törenlerine devam ediyor. Bugüne kadar 83 sünnetin gerçekleştiği Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi’nde toplam 300 çocuk sünnet edilecek. Belediye Başkanı Fethi Yaşar da hastaneye giderek, erkekliğe adım atacak Yenimahalle’nin minik delikanlılarına destek verdi. Miniklerle yakından ilgilenen ve tek tek sohbet eden Yaşar, çocuklara korkmamaları konusunda telkinde bulundu.

İlçe sakinlerinin her zaman yanlarında olmaya devam ettiklerini kaydeden Yaşar, çocukların sünnet düğünlerini de belediye olarak gerçekleştireceklerini müjdeledi.