Yenimahalle Belediyesi’nin bilgisayar oyunlarının esiri olan, eve kapanan çocukları hayatın içine katmak ve sokak oyunları kültürünü çocuklara yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği 'Haydi Çocuklar Sokağa' etkinliği, bu yıl da Yenimahalle’nin parklarını şenlendirecek.

Yenimahalle Belediyesi, 'Haydi Çocuklar Sokağa' etkinliği ile her yıl minikleri parklarda buluşturuyor. Düzenlenen etkinliklerle, çocuklukların evlerde televizyon ya da bilgisayar başında değil, arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayarak eğlenceli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlayan belediye, bu yıl etkinliği 24 Ağustos’ta başlatacak.

Ragıp Tüzün Parkı’nda başlayacak etkinlik 18.00-20.00 saatleri arasında, çocuklara unutulmaz saatler yaşatacak. Sokak oyunları ve yarışmalarla minikler için birbirinden renkli gösteri ve oyunlar, çocuk dansları, yüz boyama, tahta bacak, illüzyon, palyaço gösterileriyle gerçekleştirilecek.

PARKLAR ŞENLENECEK

Tüm çocukların davetli olduğu etkinlik, 28 Ağustos’ta Serhat Mahallesi İbrahim Karakoç Parkı’nda, 1 Eylül Batıkent Meydan Atatürk Anıtı önünde, 4 Eylül Varlık Mahallesi Varlık Çocuk Parkı’nda ve 7 Eylül Şentepe Müslüm Gürses Parkı’nda yine 18.00-20.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak.