Polatlı Belediyesi'nin Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gerçekleştirdiği Gönülden Gönüle Kutlu Doğum Özel Programı halkın büyük ilgisiyle gerçekleştirildi.

Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt’un sunuculuğunda, Selman Çevik İlahi Grubu, Ozan Rahmet Safa, Şair Hasan Ulusoy, Şair Ümit Güzel ve Semazen Grubu gösterileri izleyicilere duygu dolu onlar yaşattı. Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi'ni dolduran Polatlılılar, unutulmaz saatler yaşadı. Şehrindeki kardeşliğin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Başkan Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’da birliğin, kardeşliğin her zaman diri kalması için önemli çalışmalar yürüttüklerini, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilahi, şiir dinletileri ve sema gösterilerinin yer aldığı özel geceye katılımın bu kardeşliğin en güzel örneklerinden olduğunu söyledi.

Yıldızkaya, "Bu tür programlarla Hz. Peygamberimizi anmaktan çok anlamaya çalışmalı, O'nun evrensel barış, kardeşlik mesajlarını uygulamaya geçirmeliyiz. Âlemlere Rahmet, Merhamet Peygamberi Hz. Muhammed’in doğumunun 1444. yılında O’nun getirmiş olduğu evrensel mesajları çok iyi anlamalı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize asla zarar vermemeliyiz. Kutlu Doğum Haftası, Türk, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olsun." dedi.

Gecede katılımcılara Kur'an-ı Kerim ve gül hediye edildi. Ayrıca gün boyu şehirde cadde ve sokaklara gül suyu serpildi.