Artvin'in Yusufeli İlçesinin doğa güzelliği Yusufeli kaymakamlığının başlattığı instagram da paylaşılan Özçekim (Selphie) fotoğraflarıyla yarışıyor. Türkiye'nin nadir yerlerinden biri doğa güzellikleri ile Artvin'in Yusufeli İlçesi, bunun farkındalık oluşması için Yusufeli Kaymakamlığı doğa güzelliklerini paylaşanlar arasında en çok beğenilenlerin hediye kazanacağı bir yarışma başlattı.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin Yusufeli'nde çektikleri özçekim (selphie) fotoğraflarını instagramda #dogadakibenyusufeli ve #yusufelikaymakamlik hashtag'leriyle ve dogadakibenyusufeli etiketi ile fotoğrafları etiketlemesi gerekiyor. Konu hakkında açıklama yapan Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci katılımcılardan Yusufeli'nde doğada oldukları bir anda çektikleri özçekim fotoğrafını #dogadakibenyusufeli ve #yusufelikaymakamlik hashtag'leriyle paylaşmaları ve etiketle yapmaları halinde yarışmaya dahil olabileceklerini, yarışmaya isteyen herkesin Yusufeli'nde doğada olduğunu belirtecek şekilde yalnız veya arkadaşlarıyla çekilmiş özçekim fotoğraflarıyla katılabileceklerini belirtti. Kampanya hakkında instagram da geniş bilgi verildiğini belirten Dereci kampanyanın en çok beğeni alan ilk üç fotoğrafına ödüller verileceğini söyledi.

Açıklamanın sonunda Kaymakam Dereci gazetecilerle beraber doğada özçekim yaptı. Gazetecilerin kendileri de özçekim yaparken Yusufeli'nin doğa güzellikleri de görenleri kendine hayran bıraktı, işte özçekim yapılabilecek doğa güzelliklerinden bir miktar fotoğraf burada.