Ağır zihinsel engelli çocuklara eğitim veren Öğretilebilir Çocukları Koruma Derneği, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Dernek yöneticileri, öğretmenleri ve ailelerin de katıldığı ziyarette öğrenciler, Yaşar’la tanışma imkanı buldu. Öğrenciler, Başkan Yaşar’dan destek sözü aldı.
Herkesin potansiyel engelli adayı olduğuna vurgu yapan Yaşar, "Bizler de bir kaza sonucu aniden engelli olabiliriz. Engelli olmak bir eksiklik değildir. İnsanlar arasında engelli ya da değil diye bir ayrım yapamayız. Özellikle zihinsel engelli vatandaşlarımızın özel bir ilgiye ihtiyacı var. Sonuna kadar destekçinizim." dedi

BİR ZİYARET DE LÖSEV’DEN

1 milyonu aşkın gönüllü sayısı ile koca bir aile olan Lösemili Çocuklar Vakfı'ndan (LÖSEV) bir heyet de Yaşar’ı ziyaret edenler arasındaydı.

Başkan Yaşar’a kendilerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan LÖSEV yetkilileri ve aileler, 10 Mayıs’ta İncek’te açılacak LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi LÖSANTE’nin açılış davetiyesini Yaşar’a verdi. Daveti memnuniyetle kabul eden Başkan Yaşar, "Size sahip çıkmayacağız da kime sahip çıkacağız. Elimden gelen yardımı yapacağım." diye konuştu.