Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmalarla bu yıl 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşenecek.

Fırat Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Yüzüncü Yıl Mahallesi ve Sanayi Sitesi civarında yol yapım çalışmalarını sürdüren Ağrı Belediyesi en kısa zamanda tamamlamayı planladığını açıkladı. Ayrıca bütün mahallelerde ve şehir merkezin de bozuk olan yolları da belediyeye bağlı farklı bir ekiple onarıldığı ifade edildi.

Yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Ağrı Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Halef Keklik, “Yönetimi devraldığımız günden bugüne halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için belediyemizin bütün ekipleriyle bir seferberlik başlatmış bulunmaktayız. Bu kapsamda Ağrı’da yol sorununu da önümüze koymuş olduğumuz plan ve program çerçevesinde çözüme ulaştıracağımıza inanıyoruz. Her yıl boyunca 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyerek özellikle mahallelerdeki yol sorununu çözmüş olacağız. Ayrıca şehir merkezi ve mahalle ana yollarında da asfalt çalışmalarımız devam edecek.” dedi.