Ağrı’nın sorunlarından olan şehiriçi ulaşım problemi, Ağrı Belediyesi'nin halkın hizmetine sunduğu yeni halk otobüsleri ile çözüme kavuşuyor. 4 adet 220 Le üç kapılı engelli rampalı Otokar otobüs Ağrı'ya getirilerek halka tanıtıldı.

Şehir merkezinde gezdirilen araçlara halkın ilgisi yoğun oldu. Araç tanıtımına Ağrı Belediye eşbaşkan yardımcıları Halef Keklik, Ömer Polat ve DBP belediye meclis üyeleri katıldı. Tanıtımın ardından kısa bir değerlendirme yapan Ağrı Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Halef Keklik, ‘’10 yıllık iktidar belediyeciliği döneminde araç filosuna neredeyse hiç araç katmayan eski yönetim, kiralık araçlarla sürekli bir rant kapısı oluşturmuştu. Yönetimi devraldığımız günden beri kiralık araç devrine son diyerek araç filomuzu ihtiyaca cevap verecek düzeye getirdik. Bu daha başlangıç.‘’ diye konuştu.

Daha sonra değerlendirmede bulunan Ağrı Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Ömer Polat, ‘’Kısa vadeli projelerimizden birini gerçekleştirerek Ağrı halkına sunuyoruz. Çok yakında Agiri Kart sistemiyle devreye girecek olan halk otobüslerimiz halkımıza en iyi hizmeti sunacaktır. Ağrı halkı her şeyin en iyisine layıktır. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için bir bütün olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.’’ dedi.