Balıkesir merkez Altıeylül Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan muhtarlıkların tabelalarını değiştirdi. İlk etapta merkezdeki 13 mahalle muhtarlığının tabelaları yenilendi.

Altıeylül ilçesinde bulunan muhtarlıkların yeni tabelaları asıldı. Merkezdeki 13 mahalle muhtarlığının tabelaları yenileriyle değişti. Hasan Basri Çantay Mahallesi Muhtarı Ali Şuuri Küçükoğlu, 2. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Nihat Emer ve Kasaplar Mahallesi Muhtarı Gönül Başçivi yeni tabelaların asılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, kurumsal kimlik kazanan ilçenin muhtarlıkları için asılan tabelalar için Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na teşekkür etti.

Hasan Basri Çantay Mahallesi Muhtarı Küçükoğlu, "Belediye ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Bizleri mahcup etmiyorlar, işlerimiz zamanında görülüyor. Mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Eski tabelamız çok kötüydü. Yenisi takıldığında vatandaşlarımız 'işte muhtarlık' diyor. Yeni tabelamız daha güzel ve modern oldu. Muhtarlıklar kurumsal kimlik kazandı." dedi.