Kahramanmaraş'ta vatandaş için bir eziyet haline gelen Arsan kavşağı ne zaman bitecek? 31 Mart 2021'de bitmesi gereken Arsan Kavşağı verilen sürenin üzerinden 9 ay daha geçmesine rağmen henüz tamamlanmadı. Her gün binlerce sürücü Arsan Kavşağı'nda çile çekiyor. Ancak tüm eleştirilere rağmen henüz kavşak bitirilemedi.

Arsan kavşağı ile ilgili açıklama yapan kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör “Arsan Kavşağı Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan bir proje. Yapımının bir an önce tamamlanması noktasında sürekli görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Buradaki aksaklıklar giderildi, öyle tahmin ediyorum ki yılsonunda burası tamamen bitecek” demişti.

Bu arada cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş ziyaretinin olduğu gün Kahramanmaraşlının çilesi Arsan Kavşağı'na konulan "Kahramanmaraş Arsan kavşağı'nda Çalışıyoruz" tabelası büyük tepki çekmişti.

Kahramanmaraş halkı Arsan Kavşağı'nın son 10 günde 3 vardiya çalışılarak söz verildiği gibi yıl sonunda yani 31 Aralık 2021 tarihinde bitirilmesini bekliyor.