Bafra Kaymakamı Halis Arslan ilçeye 55 km uzaklıkta bulunan Şahinkaya ve Sarpın mahallelerindeki yapımı tamamlanan beton asfaltlarında incelemede bulundu.

Mahalle sakinleri adına konuşan Şahinkaya muhtarı Turan Çelik; sokakların çamur olması nedeniyle kış aylarında bir yerden bir yere gidemediklerini, bu önemli konuda imdatlarına yetişen ve asfalt ve betonlamada olayın başlangıcından sonuna kadar takibini yapan Kaymakam Halis Arslan'a teşekkür etti.

Kaymakam Arslan mahalle ziyaretlerinde Ramazan bayramlarını kutlayarak miniklere şeker ikramında bulundu. 2 köydeki ziyaretlerinin sonunda açıklama yapan Kaymakam Arslan, ’’Bizler için 80km uzaklıkta bulunan ile şehre yakın mesafede bulunan mahallemizde aynıdır. Hiç birinin hiç birinden bir farklılığı yoktur. En uzak ve en yakın mahalleler aralarında hizmet ayırımı yapmıyoruz. Şahinkaya, Sarpın ve Karakütük mahallemize malzeme yardımında bulunduk ve mahalle muhtarlarının da işçilik katkılarıyla beton asfaltlamalar yapıldı. Bu 3 köyümüzü çamurdan kurtarıp asfalt beton yaptık. Bayramda gönül rahatlığıyla dışarıdan mahallelere gelecek olan misafirler gönül rahatlığıyla güzel bir bayramlaşma gerçekleştireceklerdir.’’ dedi.