MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın, 13 yıldır Şalpazarı’na hizmet etmeyenlerin, şimdi birden Şalpazarı sevdalısı olduklarını savundu. Aydın, ayrıca "Bizim iktidarımızda mahallelerimiz tekrar köy statüsüne kavuşacaktır." dedi.

Şalpazarı ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap eden Aydın, kendisinin de Şalpazarı’nın ekmeğini yediğini belirterek, şunları kaydetti: “Bizler, Oğuzların Üçoklar boyundan olan Çepnileriz. Bizler, bu bölgeye Trabzon’un fethinden de önce geldik. Çepni demek, düşmana karşı gözü pek, asi, mazlumlara karşı merhametli ve mert demektir. Yani Ağasarlı hemşerilerim merttir, gözü pektir, merhametlidir. Türkoğlu Türk’tür. Ben şundan eminim ki Ağasar’ın yiğit evlatları, Anayasa'dan Türklüğü kaldırmak isteyenlere, bu topraklardan Türklüğü silmek isteyenlere geçit vermeyecektir. Ben Beşikdüzülü'yüm, yani Ağasar havzasının çocuğuyum, Büyükliman’ın öz evladıyım.” dedi.

13 yıldır Şalpazarı’nı unutanların, hizmet etmeyenlerin, şimdi birden Şalpazarı sevdalısı olduklarını öne süren Yavuz Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Söz üstüne söz veriyorlar. Bunlar samimi değiller. Adama sormazlar mı, 13 yıldır iktidardaydınız da bu Şalpazarı için ne yaptınız? Bunlar için Şalpazarı sadece oy deposu. Cenab-ı Allah bize milletvekilliğini nasip ettiğinde, ben buraya geleceğim, hep beraber oturacağız. Şalpazarı için ne yapacaksak beraber karar verip, beraber yapacağız. Çünkü ben sizin evladınızım, sizden biriyim. Bizim gençlerimizin için, köylümüzün için, esnafımız için, Şalpazarı için projelerimiz var. Bizim iktidarımızda Geyikli yeniden belediye olacak, mahallelerimizi tekrar köy statüsüne kavuşacaktır. Şalpazarı’na Yüksekokul ve Fen Lisesi'ni kuracağız. Şalpazarı eğitim yuvası olacak. Yavrularımız, okumak için gurbet yollarına düşmeyecek. Sis Dağı Turizm Projesini, belediyemizle beraber gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle ilçemizde işsizlik, son bulacak. İlçemize çok güzel bir stat yapacağız, Gençlik Merkezi kuracağız. Gençlerimiz boş vakitlerini buralarda faydalı faaliyetlerle dolduracak. Hastanemizi tam donanımlı hale getirecek, Geyikli Sağlık Ocağı'nı açacağız. Şalpazarı Belediye'mizin tüm araçlarını yenileyecek, bütün yollarımızı beton yapacağız. Ve Şalpazarı’ndan giden tüm kurumlarımızı geri getireceğiz. Size şimdiden söz veriyorum. Şalpazarı’nın makûs talihini değiştirmek için elimden gelenin fazlasını yapmak, benim de boynumun borcu olsun.”