Sandalzade Kuran Kursunda başarılı çalışmalara imza atan Kurs Müdiresi Ayşe taşkıran'ın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Kadın ve Aileden sorumlu şube Müdürü olarak atanması, kursta hem sevince hem de üzüntüye sebep oldu. Kurs müdiresi Ayşe Taşkırandan ayrılmak istemeyen hafızlık çalışması yapan öğrenciler yapılan veda programında duygusal sahnelere yol açtı. Sandalzade Kuran Kursunda düzenlenen veda programına tüm öğrenci ve öğretmenlerde hazır bulundu.

Ayşe taşkıran burada konuşmasında; “Öğrencilerimin benim için hazırladıkları veda programından, çok sevgili dostum Sümeyye Gevri'nin dediği gibi, "sizin en hayırlınız Kur'anı öğrenen ve öğretendir hadisi şerifinden yola çıkarak, şimdiki vazifende halka hizmet Hakka hizmet olacaktır..." Her biri benim için dünyanın en kıymetli hazinesi olan öğrencilerim ve hocalarım! Hepinizi güzel Rabbime emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin.” Sözüyle duygusal anlar yaşandı. Hocalarını sırayla kucaklayarak uğurlayan öğrenciler ve öğretmenler yeni görevinde Ayşe Taşkıran'a başarılar dilediler.

Yaklaşık 3 yıldır Sandalzade hafızlık yatılı Kız Kuran kursunda yöneticilik yapan Ayşe Taşkıran, Hafızlık kursuna katılan öğrencilere aynı zamanda ebru ve ahşap boyama eğitimi de vermesiyle dikkat çekmiş, hafızlık eğitimi alan öğrencilerin rahatlamaları sağlamak için çeşitli etkinliklere imza atmış başarılı bir yönetici olarak görev yapıyordu.