Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki halk otobüslerinin kalkış noktası olan şehir içi ulaşım duraklarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında halk otobüslerinin yer aldığı park alanının eskimesi ve yer yer çökmelerin oluşması nedeniyle ilk olarak mevcut alanın sökülmesi çalışmaları yerine getirildi.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kentimiz genelinde yerine getirdiğimiz yol yapım çalışmalarımız kapsamında belediyemize bağlı ekiplerimiz merkez mahallelerimiz ve yeni kırsal mahallelerimizde çalışmalarını tüm hızıyla yerine getiriyor. Bu çalışmaların dışında ekiplerimiz halk otobüslerimizin merkez durağı olan alanda da yenileme çalışmalarını kısa sürede başladı. Mevcut otobüs park alanında eskiyen ve bölüm bölüm meydana gelmiş olan göçmelerin giderilmesi amacıyla başlattığımız çalışmalarımızda önemli mesafe kaydettik. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”