Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.
Atıksu Tesisleri’nin yapıldığı alanda ilk olarak müşavir ve müteahhit firma yetkilileri ve teknik ekiple bir araya gelen Başkan Erkoç, burada atıksu arıtma tesisiyle alakalı teknik bilgiler aldı.
Daha sonra sahayı gezen Başkan Erkoç, Atıksu Arıtma Tesisi’nde gelinen son noktayı bizzat yerinde inceledi.
Başkan Erkoç, inceleme sonrası yaptığı açıklamada atıksu arıtma tesisinin fiziksel olarak inşai bölümünün yüzde 55’nin tamamlandığını ifade ederek, geri kalan bölüm ve çevre düzenlemeleri ile birlikte en kısa zamanda tamamlanarak Kahramanmaraş Halkının hizmetine sunulacağını söyledi.
Başkan Erkoç: “Daha Çevreci ve daha Modern bir Kahramanmaraş için yapımı hızla devam eden Atık Su Arıtma Tesisimizde incelemelerde bulunduk. Aksu, Sır Barajı ve civarındaki organik yaşamın korunması için büyük önem arz eden Atık Su Arıtma Tesisimiz ile ilgili bilgiler aldık.
Çevreci ve modern bir şehir için, gelecek nesillere daha modern, daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş bırakmak için çalışıyoruz” dedi.