Beraberinde Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz,  KASKİ Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Çetin Hurşitoğlu ile birlikte Bulanık Mahallesi'ne giden Başkan Erkoç, burada yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Başkan Erkoç inceleme sonrası yaptığı açıklamada: “Bulanık Mahallemizde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bulanık Mahallemizde 5 bin metrelik alt yapı çalışmalarımızda 2 bin 500 metrelik alanda çalışmalarımız tamamlandı. Ve diğer 2 bin 500 metrelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız tamamlandığında Bulanık Mahallemizin kanalizasyon sorunu çözülecek” diye konuştu.

Öte yandan Bulanık Mahallesi ana bağlantı yolunda da incelemelerde bulunan Başkan Erkoç: “Bulanık Mahallemizin ana bağlantı yolunda dar olan kısımlarda genişletme çalışmalarımız yapılacak ve böylece ulaşımda yaşanan sıkıntılar bertaraf edilecek. Genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından diğer yollarımızda olduğu gibi burada da sıcak asfalt çalışmaları da yapılacak. Bulanık Mahallesinde yaşayan halkımız şehir merkezine gidiş gelişlerde sıkıntı yaşamayacaklar” diye konuştu.