Beraberinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Fen İşleri Daire Başkanı Haruz Buz olmak üzere Türkoğlu İlçesi Yeniköy, Yavuzlar, Aydınkavak, Uzunsöğüt ve Yeşilyöre Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, burada muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bahse konu mahallelerde alt yapıdan, kanalizasyona, İçmesuyu şebekesinden, yol sorununa kadar birçok konuyu görüştüklerini ifade eden Başkan Erkoç, gerekli çalışmalara derhal başlanacağını söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: “Şehir merkezimizdeki mahallerimize ne gibi hizmetler veriyorsak bu mahallelerimize de aynı hizmetleri vereceğiz. Yeşilyöre-Fatih arasındaki grup yolumuzda ekiplerimiz yol genişletme çalışmalarına başlamış durumda. Havaların ısınmasıyla bu grup yolumuzda sıcak asfalt çalışmalarını da yapacağız. Bu yolumuz çok önemli çünkü vatandaşlarımız günü birlik bu yolu kullanarak şehir merkezine çalışmaya gelmekteler. Aynı zamanda bu yörelerimizde yaşayan vatandaşlarımız ürettikleri sebze ve meyveleri de yine bu yol sayesinde şehir merkezimize ulaştırmaktalar. Bu yolumuzun genişlemesi ve sıcak asfalt yapılmasıyla Yeniköy, Aydınkavak, Uzunsöğüt, Yeşilyöre mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın şehir merkezine ulaşımı çok daha kolay olacak. Bu yöremiz Kayseri, Kahramanmaraş başta olmak üzere bölgemizin önemli bir sebze üretim merkezi haline geldi. Bundan dolayı bu yolumuzun alt yapı çalışmalarını güçlendirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Yeşilyöre Mahallemizin kanalizasyon problemini çözüyoruz. Ayrıca taziye evi yapıyoruz. Biz istiyoruz ki şehir merkezindeki mahallelerimizde ne gibi hizmetler var ise bu mahallelerimizde de aynı hizmetler olsun istiyoruz. Bu doğrultuda da çalışma ve gayretlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.