Beraberinde AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, Onilişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fetih Yanardağ ve diğer ilgililer ile birlikte ilk önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ait ‘Şehri Nimet Barbaros Gıda Bankası’nı ziyaret eden Başkan Erkoç, burada bilgiler aktardı.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş kartı verildiğine dikkat çeken Başkan Erkoç: “Gıda bankalarımızdan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız faydalanıyor. Kendilerine verdiğimiz üyelik kartları ile geliyorlar, ihtiyaçlarını marketten alışveriş yapar gibi alıyorlar ve evlerine gidiyorlar. Normal alışveriş poşetleri kullandığımız için de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız rencide olmadan ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

Daha sonra çadırkente geçen Başkan Erkoç ve beraberindekiler, burada barınan Suriyeli ailelerin çadırlarına misafir oldular ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Çadırkent ziyaretinin ardından Başkan Erkoç ve beraberindekiler şehir merkezinde mahallelerde kirada oturan Suriyeli kardeşlerimizin de evlerini ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdiler.