Göksun’da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştiren Başkan Güngör, “Büyükçamurlu grup yolumuzda asfalt tamamlanmak üzere. Mahallelerimizin, yerleşim yerlerimizin alt ve üst yapılarını daha da geliştirmek ve artırmak için çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizle işbirliği içerisinde, hemşerilerimizin gece gündüz hizmetindeyiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun ilçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. İlk olarak Canlı Hayvan Borsası’nda incelemelerde bulunan Başkan Güngör’e, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti. Hayvan Borsası’nda satıcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, ardından Göksun Tekstil Atölyesi’ne geçti.

Ürünler Avrupa’ya İhraç Ediliyor

Göksun Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Tekstil Atölyesi’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Göksun Belediye Başkanı Aydın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atölye çalışanları ile de görüşen Güngör, “Göksun Belediyemiz tarafından işgücünü işle buluşturma amacıyla hizmete açılan Göksun Tekstil Atöyesi’ni ziyaret ettik. Hemşerilerimizin emekleriyle üretilen ürünler Avrupa’ya ihraç ediliyor. Çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Grup Yolu Tamamlanıyor

Başkan Güngör, Göksun programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği Büyükçamurlu grup yolunda da incelemelerde bulundu. Güngör, “Göksun ilçemizi ziyaretimiz kapsamında Büyükçamurlu ve Küçükçamurlu grup yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Mahallelerimizin, yerleşim yerlerimizin alt ve üst yapılarını daha da geliştirmek ve artırmak için çalışıyoruz.Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızı ve bütün çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olsun” Diye konuştu.

Kaymakam Demir’e Ziyaret

Başkan Güngör, Büyükçamurlu grup yolundaki incelemelerinin ardından İlçe Kaymakamı Ejder Demir’i ziyaret etti. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün, meclis üyeleri ve Büyükşehir bürokratlarının da yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Güngör, Demir’e çalışmalarında kolaylık diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçedeki programına devam etti.