Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ulaşım yatırımları kapsamında yapılması planlanan 2 yeni kavşak alanını yerinde inceledi. Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi Kadir Paşa Bulvarı ile Tekerek Mahallesi Boğaziçi Bulvarı’nda incelemelerde bulunan Başkan Güngör, projelerin teknik detaylarına ilişkin bilgi aldı. Yapılması planlanan kavşaklarla trafik akışının ve yaya geçişlerinin düzenlenmesi, bölgede yaşanabilecek olumsuzlukların engellenmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Kavşağı Büyük Tehlike Arz Ediyor

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan ve Hindistan'daki kavşakları andıran Boğaziçi Kavşağı, sürücüler ve yayalar için çok büyük tehlike arz ediyor. Haber46 daha önce defalarca yaptığı haberlerle durumu kamuoyunun bilgisine sunmuştu. Haberlerimiz sosyal medyada da büyük ses getirmiş ve kavşak Hindistan'daki kavşaklara benzetilmişti.

Şehrimize Hayırlı Olsun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulaşım alanında planladığımız iki yeni yatırım alanını yerinde inceledik. Fatih ve Tekerek Mahallelerimizde yapacağımız yeni çalışmalarla trafik akışını düzenlemiş olacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.