Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör vatandaşa verdiği sözleri yerine getirecek mi? 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerden önce projelerini açıklayan Hayrettin Güngör 14 aylık süreçte neler yaptı? Verdiği sözleri yerine getirmek için hangi adımları attı? Kahramanmaraş'ta sorumlu ve tarafsız gazeteciliğin tek ismi Haber46, Başkan Güngör'ün projelerini gündeme getirmeye devam ediyor.

2 Mart 2019 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde canlı yayınlanan en az bin kişinin salonda dinlediği toplantıda Sayın hayrettin Güngör'ün verdiği sözlerden biri de Güney çevre yolu Projesiydi.

Sayın Güngör Güney çevre Yolu projesi ile ilgili olarak "Şehrimizin çevre yolu olarak hizmet veren çevre yolumuz artık trafiği sıkıştırmaya başladı. Biz Güney çevre Yolunu mutlaka hayata geçirmemiz lazım. Güney çevre Yolunu hayata geçirdiğimizde şehrimizdeki trafik yükü de azalmış olacak. Bu da bizim önemli projelerimizden biri" ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi Kahramanmaraş halkının hür ve gür sesi Haber46 olarak soruyoruz:

Bir; Güney Çevre Yolu Projesi ile ilgili olarak bugüne kadar hangi adımları attınız?

İki; Sizden önceki Büyükşehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Ekoç'un önemli bir kısmını bitirdiği Kuzey çevre Yolunu tamamlamayı düşünüyor musunuz? Bu konuda neler yaptınız?

Sizi rekor oyla başkan seçen Kahramanmaraş halkına saygı göstermenizi ve bu soruları cevaplamanızı istiyoruz.