Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, seçilmesinin ardından 14 aylık bir süre geçmesine rağmen henüz gözle görülür bir hizmet ortaya koymadı. Haber46 olarak okuyucularımızdan gelen yoğun istek ve şikayet üzerine Başkan Güngör'ün projelerini yeniden gündeme getiriyor ve verdiği sözlerin ne kadarını yerine getirdiğini kamuoyuyla paylaşıyoruz.

İlk olarak Kongre merkezi ile ilgili projesinin ne durumda olduğunu başkan Güngör'e sormak istiyoruz. Seçim vaadlerini açıkladığı toplantıda Başkan Güngör konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

KONGRE MERKEZİ

"12 Şubat stadyumunu şehrimizin dışına çıkarmayı hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Hizmetleri bakanlığımzıla ortak yürüteceğiz ve orada kongre merkezi yapmayı düşünüyoruz."

Sorumlu Gazetecilik gereği Başkan Güngör'e bu projesini hatırlatıyor ve Kongre merkezi Projesinin hangi aşamada olduğunu soruyoruz. Yine sorumlu gazetecilik gereği Başkan Hayrettin Güngör'den gelecek olan açıklamayı manşetten okuyucularımıza duyuracağız.

Evet Sayın kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; 12 Şubat Stadyumunun yıkılarak yerine Kongre merkezi yapma projeniz ne oldu, hangi aşamada? Bu konuda neler yaptınız?

Kahramanmaraş kamuoyu adına cevabını merakla bekliyoruz.