Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör teşekkür ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Elbistan İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkan Güngör’den Mhp Elbistan Teşkilatına Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör teşekkür ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Elbistan Teşkilatını ziyarette Başkan Güngör’ü İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve ilçe yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Seçimler sonrasında teşekkür ziyaretlerimize Elbistan İlçemizden başladık. Bu ziyaretlerimiz kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ederek hasbihal ettik ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

HABER FOTOĞRAFLARI

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör seçimlerden dolayı teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Elbistan İlçesi’nden başladı.

Elbistan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk önce AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Güngör burada AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur ve İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Güngör burada yaptığı açıklamada, çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek, ilçe belediyeleri ile koordineli hareket ederek talepleri ihtiyaç ve öncelik sırasına göre değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Güngör, seçim sürecinde yürütülen çalışmalardan dolayı AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatının bütün organlarına ve parti mensuplarına teşekkür etti.