Türkoğlu’nda insan odaklı hizmetleriyle halkın sevgisini kazanan Başkan Osman Okumuş, ilçesine vizyon katan projelere imza atmaya devam ediyor. Eğitimden spora, kültürden sanata, ekonomiden mimariye kadar Türkoğlu’nda başarılı projeler gerçekleştirilen Okumuş, belediye başkanlığının 4’üncü dönemini Şekeroba Mahallesi’ne yaptığı 400 dönümlük Millet Bahçesiyle taçlandırdı. Gaziantep sınırına yakın bir noktaya yapılan parkın açılışı için bölge halkı gün sayıyor.

Şekeroba Mahallesi’ne bölgenin en büyük millet bahçelerinden birini yaptıklarını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Burada yaşam alanlarımız mevcut. Gençlerimiz için Genç Kafeler, sporcularımız için halı saha, yüzme havuzu, büyük futbol sahaları var. Millet konağı, piknik mesire alanları ve oyun alanları var. Buraya çok güzel ve büyük bir kapalı spor salonu yapacağız. Bunu da Avrupa Mülteci Fonu programına dahil ettirdik. İnşallah 2022 yılında yapımına başlanacak. Yine 11,5 kilometre bisiklet ve yürüyüş yolu var. Burası Gaziantep sınırında bir yer. O yüzden hem Gaziantep’e hem de Kahramanmaraş’a hitap eden bir millet bahçemiz” dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Başkan Okumuş, “Geldiğimiz günden beri sosyal yaşam alanlarına ve parklara çok önem veriyoruz. Dördüncü dönem Belediye Başkanlığımızda, Şekeroba Mahallemize 400 dönümlük Millet Bahçesi yapmaya karar vermiştik. Parkımızı halkımızın istifadesine sunmanın sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki bahar aylarında da inşallah sayın milletvekillerimiz ve bakanlarımızın katılımıyla Millet Bahçemizin açılışını yapacağız” ifadelerine yer verdi.