Beraberinde Başkan Yardımcısı Burhaneddin Türkkahraman, Etüd Proje Müdürü Harun Buz, Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Poyraz ilk incelemesine Büğlek Mahallesi'nden başladı.

Büğlek Mahallesinde  Muhtar Vaysal Us tarafından karşılanan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada yapılmakta olan taziye evi ve kütüphane binası inşaatını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
Büğlek Mahallesi'nin ardından Sakarya Mahallesi'ne geçen Başkan Poyraz, burada yapılmakta olan taziye evi inşaatını yerinde inceledi.

İtfaiye Müdürlüğü ana hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Poyraz, çalışmalara ilişkin İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder'den bilgiler aldı.

Ddaha sonra yapımı tamamlanan Osman Sayın Spor Salonu'nda incelemelerde bulunarak Etüd Proje Müdürü Harun Buz'dan bilgiler aldı. Başkan Poyraz'ın Osman Sayın Spor Salonu ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da hazır bulundu.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı II. Etabında yapılmakta olan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Poyraz, çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır'dan bilgiler aldı.

Burada bulunan Peyzaj Mimarlığı öğrencileri ile bir süre sohbet eden Başkan Poyraz aynı zamanda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra tadilat çalışmalarına başlanan Bayazıtlı Camii'ne geçen Başkan Poyraz, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin Etüp Proje Müdürü Harun Buz'dan bilgiler aldı.