Veda ziyaretleri kapsamında Belediye hizmet binası dolaşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, personellerle tek tek vedalaşarak helallik istedi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Uzunlar, Burhaneddin Türkkahraman, Fatih Ertaş, Melike Özdemir ve Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan ile birlikte belediye binasında katları dolaşan Başkan Poyraz: “Sizlerle beraber görev yaptık. Bu memlekete iyi ve güzel hizmetler verdiğimize inanıyorum. Ben tek başıma bir şey yapmadım. Hep beraber sizlerle başardık. İşi sizler yaptınız bizler sizlere destek olduk. Güzel hizmetler başardığımız inancı ile mutluyum. Bizden sonra görevi devralacak arkadaşlara da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öte yandan Etüd Proje Müdürü Harun Buz personeller adına üzerinde ”˜Sizi Unutmayacağız Başkanım' yazılı çiçek, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Telat Özdemir buket ve Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır ise Bonzai hediye etti.

Gittiği her katta personellerle topluca hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın veda ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.