Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya giriş yolu olması dolayısı ile şehrin can damarı olan Kavaslı Honda kavşağı arasındaki yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Savaş, "Gece gündüz demeden, azimle çalışarak şehrimizi daha çağdaş, daha modern bir kent haline getireceğiz.” dedi.

HBB’nin Kavaslı Honda kavşağı arasında gidiş geliş 9 km olan yolun asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yolun sağ kısmının son 500 metresine beton asfalt dökümü için çalışmalar başladı. Sol tarafta kalan 500 metrede asfaltlanınca çalışmalar tamamlanmış olacak. Yolun tamamının asfaltlanmasından sonra HBB kenar kaldırımları yapımına başlayacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş, yol yapımında çalışan işçiler ile sohbet etti. Antakya’nın giriş noktasında bulunmasından dolayı yolun ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Savaş, “Biz Hatay’ın her yerine ayrım yapmadan eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz, hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık. Yapacağımız çalışmalarla yetki ve sorumluluğumuz alanında olan hiçbir cadde asfaltsız kalmayacak. Gece gündüz demeden, azimle çalışarak şehrimizi daha çağdaş, daha modern bir kent haline getireceğiz.” diye konuştu.