Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol Küçük Sanayi Esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Toksoy, " Sıkıntılarınızı biliyorum, bu konuda Sanayi Sitesi esnaflarımızın sorunlarını çözümü için buradayım." dedi.

Dörtyol Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Maçit, kahvaltıda yaptığı konuşmada, "Değerli esnaf dostlarımız Sayın Başkanımız bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinlemeye geldi. Buraya kadar gelip bizlerle olmalarından dolayı şahsım ve sizlerin adına teşekkür ediyorum." diye ifade etti.

Macit'in konuşmasının ardından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Sanayi Sitesi esnafına hitap ederek, "Değerli gönül dostlarımız, bugün bu kahvaltı organizasyonunu yapan kardeşimiz maalesef aramızda yok, 14 Ocak Çarşamba günü kaybettiğimiz Buğrahan Seçer kardeşimizi sizlerin şahsında rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sanayi esnaf sitesi dostlarım, uzun süre sizlerle birlikte olamadık, beni lütfen bağışlayın. 6360 sayılı kanun ile Hatayımızın büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte Hatay'ın tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemiz Dörtyol'da da sıkıntılar yaşanıyor ve sıkıntıları aşmakla uğraşırken siz değerli dostlarımızı ihmal ettiğimi düşünüyorum. Allah'ın izniyle daha sık bir araya gelerek sizlerin yanınızda, dün olduğu gibi bugün de yarın da olacağım. Sıkıntılarınızı biliyorum, bu konuda Sanayi Sitesi esnaflarımızın sorunlarını çözümü için buradayım." diye konuştu.

Bir süre esnafla sohbet eden Başkan Toksoy, sorunları dinleyerek düşüncelerini ifade etti. Dörtyol Sanayi Sitesi esnafı kahvaltı programı; MHP Dörtyol ilçe başkanı ve yönetimi, daire müdürleri, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, çok sayıda sanayi esnafı ile gerçekleşti.