Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Göksun ilçesine bağlı Mehmetbey Mahallesi'nde Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan kaptaj çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

İlçenin içme suyunu sağlayan kaptajda, gazetecilere açıklama yapan Erkoç, Büyükşehir'in her yerde olduğuna dikkat çekti.

İl genelinde her noktaya ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Erkoç, şunları kaydetti:

"Göksun ilçemizin 100 yıllık içme suyuna kavuşturduk. Göksunumuz içme suyunu burada gördüğünüz kaynaktan sağlanmaktaydı. Ancak her kış gelmesiyle yağmur suları buraya karışır ve şebekelere su vermekte zorluk yaşanırdı. Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaremiz burada yaptığı kaptaj çalışmalarıyla bu kaynağı koruma altına aldı. Aynı zamanda Göksun ve bağlı mahallelerine daha kaliteli ve 100 yıl yetecek içmesuyu sağlandı. Büyükşehir Belediyesi olarak göreve gelmeden önce ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getiriyoruz. Bu kaptaj tesislerimizin Göksunlu hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çalışmaları kısa sürede tamamlayan arkadaşlarımızı da kutluyorum."



Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok'un konuşmasının ardından, kaptajda incelemelerde bulunuldu.

Erkoç, daha sonra Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı makamında ziyaret etti.