Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla farklı kesimlerle sık sık bir araya gelen Başkan Yılmaz, hafta sonunda Yusuf Sami, Cumhuriyet, Hürriyet Caddesi ile Kemaliye Çarşısı (Şeytan Küçesi) esnafını ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Yılmaz, hem vatandaş hem esnafla sohbet ederek talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, 19 yıl aradan sonra Siverek'te yapılacak YGS sınavına girecek öğrencilere de başarılar diledi. Siverek’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Yılmaz “Esnaf ve sanatkârlar toplumun bel kemiği ve mihenk taşlarıdır” dedi.

Farklı meslek grupları ve STK temsilcileriyle gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra devam eden çalışmalar arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Yılmaz'a ziyaretleri sırasında Belediye Meclis üyesi Ramazan Baylan ve bazı birim müdürleri eşlik etti. Cadde üzerinde bulunan bütün esnafa uğrayan Yılmaz, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi alarak, hem sorunları dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

Esnafın Belediye Başkanı Yılmaz'a yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı. Yılmaz, ziyaretler sırasında kendisine yoğun ilgi gösteren çocuklarla da yakından ilgilendi.

Başkan Yılmaz'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden cadde esnafı Başkan Yılmaz’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Resul Yılmaz'ın kendilerini yalnız bırakmadığını ve sık sık ziyaret ettiğini söyleyen Yusuf Sami Caddesi esnaflarından Özgür Gökçen ve Eyyüp Karaaslan, “Başkanımız sağ olsun bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Talepleri dinleyen Belediye Başkanı Yılmaz, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.