Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçen aylarda ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Yaşar’a iade-i ziyarette bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Yenimahalle’yi Yaşar’dan dinledi. Mevkidaşına ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yaşar, “Ankaralılara hizmet eden ve Ankara’yı güzelleştirme çabasında olan belediye başkanları olarak diyalog içinde olmamız çok önemli.” dedi. Pursaklar’ın yeni gelişen bir bölge olduğuna dikkat çeken Yaşar, ilçeye Pursaklar Belediyesi’nin güzel hizmetler yaptığını söyledi.

“HOŞ BİR SEDA BIRAKALIM YETER”

Üç dönemdir Pursaklar’a hizmet ettiğini hatırlatan Çetin ise “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Önemli olan insanların gönlünde hoş bir seda bırakabilmek” ifadelerini kullandı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette başkanlar, belediye hizmetleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda konuğunu kapıya kadar uğurlayan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin yenilenen protokol girişi hakkında mevkidaşına bilgi verdi. Viyana Belediyesi’nden esinlendiklerini kaydeden Yaşar, Yenimahalle’ye kazandırılan ve girişte sergilenen proje maketleri hakkında da Çetin’i bilgilendirdi.