Kayseri ilçe belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Yeşilhisar Belediye Başkanı İsmail Akdeniz meclis üyeleriyle birlikte Başkan Çelik'i ayrı ayrı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Başkan Çelik'in ilçelerine yapılacak olan hizmet ve yatırımlara destek olacağına duydukları inancı dile getiren başkanlar, uyum içerisinde güzel işler yapacaklarını söyledi.

BU ŞEHRE BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bu şehir bizim, bu şehirde yaşayan herkes de bizden hizmet bekliyoruz. Hep birlikte, uyum içerisinde hizmet ederek bu beklentileri yerine getireceğiz. Buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için teşekkür ederim" diye konuştu. Bugün ayrıca Develi Belediyesi eski Başkanı Recep Özkan ile Yahyalı eski Belediye Başkanı Mehmet Araç, Başkan Çelik'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.