Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, General Şükrü Kanatlı mahallesi, Türkmen Başı caddesinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

TEDAŞ tarafından yer altına alınan elektrik hatları çalışmalarının bitirildiği yerler, HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince asfaltlanıyor. Antakya’nın en işlek caddelerinden biri olan Türkmen Başı caddesi esnafı yapılan bu hızlı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı çalışmalara 1 kepçe, 1 kamyon, 1 asfalt robotu ve 12 personel ile devam edildiğini ve çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini açıkladı.

Ayrıca Hatay Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yapılan planlama çerçevesinde çalışmalarını hemen hemen her noktada sürdüren ekipler kırılan ve bozulan parke taşlarını yenisi ile değiştirerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda devam eden yol asfaltlama ve kaldırım çalışmaları kapsamında, parke taşı döşeme çalışmaları 75. Bulvarı ve General Şükrü Kanatlı mahallesinde de sürdürüyor.