Erkoç, Afşin'e bağlı Nadır, Hüyüklü, Soğulcak, Yazıdere, Altaş, Erçene, Arıtaş, Altunelma, Tanır, Büget, Koçovası, Kerevin, Dağlıca, Topaktaş, Tatlar, Büyüktatlar ve Kaşanlı Mahalleleri'nde gezi ve incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.
Afşin'e bağlı mahallelerin grup yollarını ve Büyükşehir Belediyesince yapılan yatırımları inceledi.

Erkoç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Yedi uyurlar ve Yedi Güzel Adam'ın diyarından, 7 Haziran'da en az 7 milletvekili çıkaracağız" dedi.

Seçimlerin, Türk siyaset tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olacağını dile getiren Erkoç, şunları kaydetti:

"Huzur ve istikrarın devam etmesi için AK Parti'ye ve Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na ve milletvekili adaylarımıza destek olmamız gerekiyor. 10 Ağustos'ta halkımız kendi cumhurbaşkanını seçti, 30 Mart'ta belediye başkanlarını seçti inşallah 7 Haziran'da vatandaşlarımız güçlü bir şekilde destek vererek, güçlü Türkiye yolunda geleceğin Kahramanmaraş'ını ve Afşin'ini inşa edecek" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak  Afşin'e 115 Milyon lira yatırım yapıldığını ifade eden Erkoç, Afşin'e Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel hizmetlerin altına imza attıklarını kaydetti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı İlker Çitil ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Afşin'n mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların dertlerini dinlediklerini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç

7 Haziran'da yapılacak genel seçimin önemine dikkat çeken Çitil, şunları kaydetti:

"Bütün kadrolarımızla birlikte en güzel hizmeti yapmak için uğraşacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Erkoç'a yapmış oldukları yatırımlardan dolayı Afşin halkı adına teşekkür ediyorum. Türkiye son 13 yılda çok büyük bir atılım gerçekleştirdi ve artık ülkemiz insanı geleceğe güvenle bakıyor. Bu güven ortamının, istikrarın devamı için bir kez daha 'AK' kadrolara destek olmalıyız. Yeni anayasa için, başkanlık sistemi için ve yeni Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin inşası için AK Parti'yi bir kez daha hem de çok güçlü olarak iktidara taşımalıyız."

Erkoç'un mahalle ziyaretlerine, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Ökkeş Şimşek, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı temsilcileri eşlik etti.