ORC 'nin yerel yönetimler düzeyinde yaptığı ankete göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den sonra Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı belediye başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç genelde de 53,8 oy oranıyla, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Bursa, Malatya gibi köklü belediyeleri geride bırakarak 30 il arasında 11’inci sıraya yükselme başarısını gösterdi.

Göreve gelmesi henüz 2 yıl olmasına rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ  “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümünde Akdeniz Bölgesi’nin en başarılı 2’inci, Türkiye genelinde ise en başarılı 11’inci belediye başkanı oldu. 

ORC(Objective Research Center) tarafından 3 ayda bir yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının “Büyükşehir Belediye Başkanlarının Performansı” bölümü 20 Nisan – 2 Haziran 2016 tarihleri arasında yapıldı.



ORC 'nin yerel yönetimler düzeyinde yaptığı ankete göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ Akdeniz Bölgesinde 2. sırada yer aldı.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, 30 Büyükşehir Belediye Başkanı arasında 11. sırada yer aldı.