Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yazın başladığı parke döşeme çalışmalarına Ramazan ayı sonrası ağırlık verdi.

Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışması yapılan Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan tamamlandı, 26 bin metre karelik alanın çalışmasına da başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, çalışma alanlarının oldukça geniş olduğunu belirtti. Yusufoğlu, "Kızıltepe'nin yanı sıra diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız devam etmektedir. Kızıltepe ilçesi TOKİ 9129 ve 4'üncü cadde, Musa Anter, 35'inci Cadde gibi yerlerde çalışmalarımız son aşamaya geldi. Yol Dere'de de çalışmalara yeni başlamış bulunmaktayız. Yol Dere'de yol genişletme çalışmasının yanında yolun ham toprak olmasından ve çökme tehlikesi olmasından kaynaklı yolda dolum ve sıkıştırma işlemini tamamladık. Ramazan ayı boyunca 25 bin metre kare parke taşı döşedik, 26 bin metre karelik alanın çalışmasına da başladık." dedi.

Yusufoğlu, çalışmalar kapsamında kaldırım düzenleme çalışması da yaptıklarını ifade ederek, engellilerin daha rahat hareket edebilmeleri için özelikle engelli rampalarına büyük önem verdiklerini söyledi.