Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle iş birliği yaparak, yol, altyapı ve diğer ihtiyaçları tamamlıyor. Kozan’ın Kızıllar köyüne giden Başkan Hüseyin Sözlü, kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi, bölge halkıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelerde yol seferberliğinin devam ettiğini belirtti. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın da eşlik ettiği ziyarette Sözlü, Kozan’ın Kızıllar köyünde (Kızıllar Mahallesi), kilit parke yol çalışmalarını inceledi, halkla bir araya geldi. İlçelerde belediye başkanlarıyla el birliği yaparak hizmet seferberliğinin sürdüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, "İşin hangi belediyeye ait olduğuna takılmadan, halkımızın, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Diğer ilçelerde de hizmetlerimiz parti ayrımı gözetmeksizin devam ediyor. Kozan, inşallah hak ettiği hizmetlerin tümünü alacak. Yayla dönemine kadar belediye başkanımızın koyduğu hedefleri yerine getireceğiz ve Kozan’da yapılmadık hizmet bırakmayacağız. Bu yaz dönemi Kozan’ımızın kasaba ve köylerinin, ana ve ara yollarının hepsinin tamamlandığı, yapıldığı bir dönem olacak." dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "Arkadaşlarım çok güzel isim bulmuşlar; ‘Gönül seferberliği.’ Bu seferberliğe ova köylerinden başladık ama Kızıllar istisna oldu. Yayla zamanına kadar Büyükşehirle el ele verip bitireceğiz köylerin ihtiyaçlarını. Büyükşehir Belediyemizle iş birliği yaparak mayıs ayına kadar Kozan’ın 88 köyünün yolunu, altyapısını ve diğer ihtiyaçlarını tamamlayacağız."