Hatay Büyükşehir Belediyesi AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç’ın genel sekreterin maşının 7 bin TL olduğu yönünde yaptığı açıklamanın tamamen asılsız olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Seçim sürecinin son günlerine yaklaşıldıkça, AKP yöneticilerinin asılsız iftiraları ile kamuoyunu kandırma adına yaptığı etik olmayan açıklamalar artmaktadır. Su fiyatları ile yapılan halkı kandırma çalışmalarından sonra, AKP İl Başkanı Ahmet Atıç tarafından asılsız bir açıklama daha geldi.
Atıç yaptığı açıklamada, genel sekterin maaşının 7 bin TL, bindiği aracın aylık kira bedelinin ise 14 bin 160 TL olduğunu elinde tuttuğu bir dövizle iddia ederek kamuoyunu yanıltmaya çalışmıştır.
Büyükşehir belediyesi tüm icraatlarını kanunun emrettiği şekilde yürütmektedir. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin maaşı 3 bin 394 TL, bindiği aracın aylık kira bedeli 510 TL, şoför ücreti bin 680 TL olmak üzere toplam 2 bin 190 TL‘dir.
Memleketimize hiçbir faydası olmayan asılsız iftiralarla zamanını harcayanların projeleri ile kamuoyunun karşına çıkmasının daha etik ve hayırlı olacağını düşünüyoruz.''